Sanitair

badkamer-maatkast-interieur-afwerking-mdf-plaatmateriaal

Is jullie badkamer aan een renovatie toe? Willen jullie graag een inloopdouche? Samen bekijken we graag welke mogelijkheden er zijn voor jullie droom badkamer. We zorgen ervoor dat ook jullie project te realiseren is. Met ons professioneel advies en uitvoerende vakmanschap is ook jullie project bij Wood-Works in goede handen.

Onze voorwaarden
We hechten belang aan onze beloftes. En vinden het ook belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is. Enkel dan kan er een duidelijke communicatie ontstaan tussen beide partijen.
Na akkoord van de offertes starten we met de werkzaamheden op afgesproken datum.
We komen onze beloftes na die we samen met jullie bespreken.
badkamer-sanitair-renovatie-bad-wc-inloopdouche-afwerking-interieur

Hoe gaan we te werk?

We komen graag bij je langs en brengen je wensen en idee├źn in kaart. We doen de nodige opmetingen en nemen indien nodig enkele foto’s.

De offerte wordt opgemaakt en voorgelegd. Je ontvangt hierbij ook de algemene voorwaarden. Eventuele vragen worden beantwoord.

Na je goedkeuring leggen we een datum vast wanneer de werken zullen starten. We kopen de nodige materialen aan en kunnen dan beginnen.

De laatste hand wordt gelegd aan de afwerking. Waarna de overhandiging plaats vindt. Nu rest je enkel nog te genieten van je mooie creatie.